augusti 2010
m ti o to f l s
« Jul   Sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Senaste kommentarer

idacaroline

brukar sällan använda mitt hela namn... men nu blev det bara så! :) jag tycker om att skriva och det tycks inte räcka med två dagböcker, brevvänner och andra att tala med. jag behöver skriva ner mina tankar och funderingar på en blogg också! mitt liv är som mitt humör. en bergochdalbana, det kommer märkas på min blogg...

Kategorier

ännu e de sommar…

jag har haft getingskräck sen dess att jag var fem år och mamma och jag åt bulla på stranden. då kom en geting, mamma lydde inte mitt goda råd utan viftade åt den – vilket gjorde den ilksen så den stack mej. några år senare blev jag stucken av två getingar på samma gång. sedan dess har sommarens värsta plåga för mig varit getingar (jag springer iväg om en geting närmar sig. idag när jag satt hos min mommo vid en stor krusbärsbuske och skulle byta ställning, satte jag handen i marken och träffade en geting med ringfingret. det stack till, svällde lite och är ännu lite ömt. men jag lever! och det var inte alls så hemskt som gör sju år sen. skönt att veta att det inte gör så ont som jag minns :)
jag har hunnit med annat än att bli stucken av getingar och plocka bär. veckan har varit full med härligt program. har simmat, sovit ute på en trampolin, det var underbart att vakna och stirra rakt upp på en klarblåhimmel. en dag var jag på lintsin. det var så roligt att träffa sina fd. klasskompisar. det var hett men vi överlevde de +34°c tackvare vonkaputous och ringarna.
Jag har sett två teatrar den här veckan. Lurens ”brudvalen” som var helt okej. och raseborgs teater ”Robin Hood” som var… obeskrivligt BRA! skulle rekomendera den om inte sista föreställningen skulle ha varit idag ;) den var verkligen superb. otroligt bra skådisar, sånger-allt! dessutom ropade Robin hood rakt i mitt öra (han stod 10 cm från mig) och Broder Tuk gav mej en brödbit. Lyckad kväll.
nu sitter jag ensam i ett helt mörkt och tyst hus. stackars syster som jobbat hela sommaren och mamma som börjar jobba imorgon. och stackars bror som är i milin och har sin tuffaste vecka den här veckan, go, jimmy, du klarar de!
dags att göra som resten av familjen nu kanske.. god natt !


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>