mars 2011
m ti o to f l s
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Senaste kommentarer

idacaroline

brukar sällan använda mitt hela namn... men nu blev det bara så! :) jag tycker om att skriva och det tycks inte räcka med två dagböcker, brevvänner och andra att tala med. jag behöver skriva ner mina tankar och funderingar på en blogg också! mitt liv är som mitt humör. en bergochdalbana, det kommer märkas på min blogg...

Kategorier

Tack för juissin, Främling!

När man plötsligt inser att man har en helt ledig dag framför sig och har varit på lite smådeppigt, underligt humör ett tag, är det alldeles rätt tid för att se en film. att det råkade vara superpäivä i finnkino på torsdagen, störde inte alls!

jag såg ”the tourist” som absolut var helt sevärd! johnny kunde har haft en mer spännande roll men det var intressant att se honom spela en helt vanlig typ. angelina jolie var precis som hon brukar.
när man äter nötter är det en bra idé att ha med sig dricka (men gå på vessan före filmen börjar!). är man en optimist som jag och tror att man klarar sig två timmar utan det, slutar det med att man man blir mycket törstig och börjar snegla på grannens juissitölk.
är man tillräckligt törstig, flippad och sitter man bredvid en pojke som dessutom talar finlandssvenska, slutar det med att man pickar honom på axeln vid ett ganska lugnt och inte allt för spännande ställe i filmen och frågar om ha möljigen kunde bjuda på lite juissi… med god tur svarar han ja.

nästa film jag ska se är nog ”Red riding Hood”

vem kommer med?

2 comments to Tack för juissin, Främling!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>