april 2011
m ti o to f l s
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Senaste kommentarer

idacaroline

brukar sällan använda mitt hela namn... men nu blev det bara så! :) jag tycker om att skriva och det tycks inte räcka med två dagböcker, brevvänner och andra att tala med. jag behöver skriva ner mina tankar och funderingar på en blogg också! mitt liv är som mitt humör. en bergochdalbana, det kommer märkas på min blogg...

Kategorier

händ själv

det här är inte menat som ett negativt inlägg. jag mår påriktigt bra och har det mycket bättre än största delen av människorna på den här jorden. jag är omgiven av fantastiska människor, jag är älskad. men det händer ändå ofta att jag ser på mig själv och bara ser en självisk, förvirrad, onödig människa och undrar ”gud, vad är bra med mig? på vilket sätt kan du använda mig?” jag känner mig ensam och udda och annorlunda. tur är det att gud använder operfekta människor. vissa saker överdriver jag, men, tyvärr, är en stoor del av sakerna jag är missnöjd över, helt sanna. därför skriver jag här och nu upp sakerna jag ska förändra/förbättra mig på.

- sluta vara så självisk, egoistisk och bli mer generös och se mig omkring. sluta se mina egna problem, sluta se det negativa i personer och istället glädja mig med andra, bry mig om andra mer än om mig själv.

- vara positiv. visst, det finns de som säger att jag är positiv – kanske de som inte träffar mig så ofta. men jag vill de det positiva i alla situationer, i andra och i mig själv.

- sluta se det jag inte har. sluta vara avundsjuk, jag kan inte få allt här i världen och jag har mycket mer än vad jag behöver.

- lyssna på gud. öppna min bibel oftare. tro på mig själv. lyssna och inte alltid tala.

- tala med olika människor, utan att ha fördomar och förutfattade meningar. ge personer tid och se på det inre.

och sist men inte minst, hända lite mera, som pappa brukar säga; om det inte händer något, så händ själv.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>