april 2011
m ti o to f l s
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Senaste kommentarer

idacaroline

brukar sällan använda mitt hela namn... men nu blev det bara så! :) jag tycker om att skriva och det tycks inte räcka med två dagböcker, brevvänner och andra att tala med. jag behöver skriva ner mina tankar och funderingar på en blogg också! mitt liv är som mitt humör. en bergochdalbana, det kommer märkas på min blogg...

Kategorier

drömmar angående idrott

jag har en helt del drömmar. när jag idag hann fundera på vad jag drömmer om, insåg jag att flera av dom har med träning och sport att göra.

amerikansk fotboll har jag dom senaste typ tre åren drömt om. tänk att få rusa runt på en plan i stora skydd på övre kroppen så fort pinnbenen bär en, kasta sig över bollen och rulla runt med resten av laget på marken. strunta i att knäna svider, svetten rinner och huvet dundrar i marken, bara köra på för fullt för att få tag på bollen. aaaaah <3

om jag skulle vara rik, skulle jag ha en personlig tränare. det skulle vara fantastiskt att ha en rolig, peppande och proffsig tränare som vet precis på vilket sätt det är bra att träna. nån som kunde ge en tips och uppmuntran, variation i motionen.

nån som vet var man kan ta lektioner i magdans? det är min ”färskaste” dröm. wow, det sku vara såå roligt att få dansa magdans på riktigt.

boxning skulle också vara såå tufft. jag tycker om den där ”puckla på” stilen. slå, banka, buckla. ett minus är ju det där att man helst inte vill få sned näsa, typ.

man ska drömma. o tyvärr kan ja inte annat än tänka ”varför bor jag just här. där det inte finns amerikansk fotboll för flickor. eller på en plats där magdans är vanligare? tack och lov finns det konditionsboxning och zumba!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>