april 2011
m ti o to f l s
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Senaste kommentarer

idacaroline

brukar sällan använda mitt hela namn... men nu blev det bara så! :) jag tycker om att skriva och det tycks inte räcka med två dagböcker, brevvänner och andra att tala med. jag behöver skriva ner mina tankar och funderingar på en blogg också! mitt liv är som mitt humör. en bergochdalbana, det kommer märkas på min blogg...

Kategorier

EC11 – All in

måste skriva ett litet blogginlägg så här nu på morgonen fast det är sommar där ute – EC var för bra!

tacksamtacksamtacksam. och uppiggad, energisk, glad och ivrig. årets Easter Conference var otroligt satsad. predikan, lovsången, fest, ljus och ljud, ballonger, tävlingar, med mera med mera. Dom i Sion hade verkligen gjort ett enormt jobb för att fira EC:s 20e födelsedag.

under varje möte stod det så självklart att vi firar påsk för att Jesus dog och- uppstod. jag tror dom flesta glömmer bort att det faktiskt är orsaken till påsken, så, mina vänner, kom med mig på EC nästa år och påminn er om Jesu uppståndelse!

Det var fest dagarna långa, många härliga människor – nya och gamla vänner att umgås med, vackert väder och workshops. den största festen var väl ändå på lördagkväll då finkläderna åkte på och vi gick in i den festpyntade salen för att få välkomstbål och underhållning som hette duga. Det var dragkamp (jag var med och vi vann ändå inte!!), fruktpressning – med fötterna och en frågetävling. dessutom nomineringar med gurka som pris och sist men inte minst – dans dans dans! dans till låtar som Justin Biebers Baby (sjukt bra, haha) och Katy Perry. Svettigt och roligt!

Tack Vasa, Sion och alla underbara människor för årets EC!
Bilder kommer senare ;)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>