juli 2010
m ti o to f l s
« Jun   Aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Senaste kommentarer

idacaroline

brukar sällan använda mitt hela namn... men nu blev det bara så! :) jag tycker om att skriva och det tycks inte räcka med två dagböcker, brevvänner och andra att tala med. jag behöver skriva ner mina tankar och funderingar på en blogg också! mitt liv är som mitt humör. en bergochdalbana, det kommer märkas på min blogg...

Kategorier

vad har hänt ?

Åhåj!

känge sen sist. på sommarn tar ja semester från datorn å e ute i solen iställe. är SÅ glad över hettan. jess , först en ljuuvlig kall vinter och nu en ljuuuuvlig het sommar, bättre kan de inte bli!

ha simmar en massa. hos famo och i träskena här hemma, slöat hos famo och helt enkelt njutit av sommarlovet. igår plockade jag, mamma, bianca och mommo maaassor med jordgubbar som jag och mamma har rensat, syltat, mosat, saftat idag… fy vad hemskt det luktar i hela huset! men nu e de fixat :)

blä, imoron ska jag till läkaren.IGEN. börjar bli vansinnigt trött på allt vad läkare och kontroller och blodprov och granskningar heter.grr.

min bror är i milin nu. tufft :D och när han nu kommer hem efter två veckor så sticker jag. till pargas, jess de blir skoj!

jag är full med myggbett, och något ännu värre. under jordgubbsplockningen var jag hela tiden omgiven av små flugor. jag märkte det inte då men under natten började hela jag klia alldeles förfärligt. på morgonen hitta jag fullt med små röda prickar, indektbett på amrarna, halsen, benen…till och med i huvu! jag har kliat hela dagen och är nu full med röda svullna bett, jippi.

får si när jag orkar blogga nästa gång, de kaan dröja. om de inte plötsligt börjar regna, förstås. hej så länge, njut av den heta sommaren <3

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>