augusti 2010
m ti o to f l s
« Jul   Sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Senaste kommentarer

idacaroline

brukar sällan använda mitt hela namn... men nu blev det bara så! :) jag tycker om att skriva och det tycks inte räcka med två dagböcker, brevvänner och andra att tala med. jag behöver skriva ner mina tankar och funderingar på en blogg också! mitt liv är som mitt humör. en bergochdalbana, det kommer märkas på min blogg...

Kategorier

lite sommar kvar

sommaren lider mot sitt slut… på måndag är det skola och snart är hösten här med kalla tår och röd näsa och läxor… jag borde sörja – men jag är faktiskt inte ett dugg deppig över det. jag ser fram emot både skolan och hösten !

från och med i höst ska jag alltså gå i skola i Borgå. ny skola, ny stad, ny klass osv, allting är nytt och det diggar jag. imorgon ska jag försöka ta ut det sista av sommarvädret- träffa kompisarna på stranden.
idag har jag bara varit hemma, förutom en liten hälsokoll på morgonen med goda resultat – jippi!
ikväll bakade jag en superduper god äppelpaj av våra egna äpplen och gjorde jättegoda crepes med tonfisk. under sommaren har jag fått chansen att experimentera i köket och oriva min egna recept. gott och spännande.. men sommarens favorit är ändå en hederlig Caesarsallad med mango-chili marinerad broiler, rostat bröd (”krutonger”) osv!

caesarsallad <3

jag och mamma tog en tur till kervo igår och som vanligt köpte jag en hel del saker jag inte behöver. men jag ångrar ingenting – tvärt om. jag lyckades skaffa skor, väska och  rock på en och samma shoppingrunda! det har jag nog aldrig lyckats med förut! rocken var på rabatt och skorna hittade jag på loppis. lite slitna, men supersköna!

jag och ludde tog en liten promenad med kameran i högsta hugg. och såhär såg vi ut idag!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>